Lav din egen hjemmeside

Bliv synlig for dine læsere – Lav din egen forfatterhjemmeside med wordpress
Som forfatter (eller ekspert) ønsker du at få dine bøger (eller din viden) ud i verden. At blive set, bemærket og måske endda blive kendt. En af de vigtigste ting, du kan gøre, er at være synlig for dine læsere, når de er interesseret.
Din hjemmeside er din allervigtigste platform til det formål, så sørg for at have en hjemmeside, der arbejder for dig 24/7.

Du kan lave din egen hjemmeside på en time og bliv synlig for dine læsere – ja, du læste rigtigt: med kun en times koncentreret arbejde, kan du have den flotteste hjemmeside, der kan tiltrække læsere og sørge for, at du sælger mange flere bøger – døgnet rundt!

Synlig for dine læsere døgnet rundt

På din egen hjemmeside kan du dele dine tekster, reklamere for dine bøger, fortælle om dine bogsigneringer og formidle, hvordan læsere, journalister og arrangører kan få kontakt med dig, hvis de vil hyre dig til at læse op eller holde foredrag.
Og det er slet ikke så svært at lave din egen hjemmeside. Endda helt fra bunden og med dit eget design, så der ikke findes nogen magen til. Din hjemmeside skal være lige så unik som du er og den skal sælge dig på allerbedste vis.
Du har måske forsøgt dig før og opgivet eller fået bikset en sammen på en halvgratis platform, så den hedder dit forfatternavn.123hjemmeside eller noget andet, der signalerer langt væk, at du ikke tager dit forfatterskab seriøst.
En forfatter uden en ordentlig hjemmeside er som en bog uden forside. Der mangler bare et eller andet essentielt.

Jeg holder dig i hånden i 5 enkle videoer, så du kommer helt i land. Jeg hjælper dig med at:

  • købe dit eget domæne (forfatternavn.wordpress.com eller forfatternavn.123hjemmeside.dk duer bare ikke…)
  • få installeret wordpress, som er verdens mest brugte program til at lave hjemmesider i – det betyder at du kan tilføje et utal af ekstraudstyr til din hjemmeside gratis eller for meget få penge. Din hjemmeside bliver aldrig gammeldags, men kan altid opdateres med det sidste nye.
  • oprette nyhedsbrevsliste, så du kan få din egen gruppe af ivrige fans, der bare venter på din næste udgivelse
  • oprette de sider, der SKAL være på enhver forfatterhjemmeside

Jeg underviser i, hvordan du opbygger en hjemmeside på få timer. Du får:

  • lidt over en times videoinstruktion for delt på 5 emner (beklager, det ikke bliver til mere, men sværere er det altså ikke)
  • 38 siders print-selv hæfte med trin-for-trin anvisninger og mine bedste råd til at få en hjemmeside, der arbejder for dig 24/7

3 gode grunde til at din hjemmeside er værd at bruge energi på:

  • Den arbejder for dig døgnet rundt
  • Du kan servicere dine læsere mens du sover (eller skriver)
  • Du kan være i luften for ganske få hundrede kroner (219,- kr, hvis du bruger det jeg anbefaler)

En hjemmeside er et fantastisk sted at samle alle de informationer dine læsere og kunder søger om dig.

Du har brugt mange timer på at skrive din bog. Spørg dig selv om det er bedst at bruge en masse timer på at skrive en ny til de tusind læsere, der allerede kender dine bøger, eller det er bedre at få fat i tusind mere, til den du allerede har skrevet? Det kan du gøre med en professionel hjemmeside med blog og dit eget nyhedsbrev. Jeg viser dig hvordan, så du allerede i aften kan lægge hovedet på puden og servicere dine nuværende og kommende læsere, mens du sover.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hvis jeg ikke er forfatter?
Selv om du ikke er forfatter, kan du sagtens få gavn af kurserne her. Det er de samme mekanismer, du skal bruge til markedsføring, hvis du fx er konsulent. Af praktiske årsager har jeg dog stilet kurserne til forfattere.

Hvor længe har jeg adgang til kurset?
Du har ubegrænset adgang til kurset, så længe du ønsker. Du kan downloade videoer og manualer eller se dem direkte i din browser.

Hvad hvis jeg ikke har skrevet min bog færdig endnu?
Så meget desto bedre, så kan du nemlig opbygge en forventning hos dine kommende læsere, så de er klar til at købe din bog den dag den bliver udgivet. Du kan aldrig gå for tidligt i gang med din markedsføring.