MasterClass i forfatterskab

Trods skabertrang, kan det være svært at komme i gang og ’ud over rampen’, når man sidder alene med sit arbejde, og ligeledes at få ’solgt sig selv’ som forfatter/illustrator og foredragsholder. Mange vægrer sig ved at tage ud at optræde, læse op og formidle sine værker. Derfor tilbyder stORDstrømmen en masterclass, hvor vi fokuserer på netop at komme i gang, at få skrevet og at komme ud med det, man har på hjerte.
Kursusdagene afholdes lørdage den 11.1.2020 i Næstved, den 8.2.2020 i Nykøbing F. og den 4.4.2020 i Maribo klokken 10-16. Du skal deltage alle 3 gange.
Underviserne er højt kvalificerede med stor erfaring fra hver deres faglige område.

Om MasterClass i forfatterskab

MasterClass i forfatterskab består af tre kursusdage med fokus på hvert sit område.

SKRIV
Sådan styrker du din kreativitet og træner din ’skrivemuskel’. Herunder: Hvordan overvinder man angsten for det hvide papir? Hvordan planlægger man sit arbejde? Hvordan skriver man den perfekte indledning og fanger læseren fra første side? Hvordan opbygger man et plot? Hvordan holder man dampen oppe og når i mål med værket. Hvordan skriver man en god slutning? Hvordan undgår man de mest almindelige fælder, som forfattere ofte falder i?
Underviser Michael Næsted Nielsen.

FORFATTERBRANDING
Hvordan du kan arbejde med dit forfatterskab og komme ud til flere læsere. Hvordan får du skabt dig selv et forfatternavn? Gennemgang af de største platforme og grundlæggende markeds-føringstiltag, planlægning af lancering, rette tidspunkt, og hvordan du bevæger dig fra hobby til levevej. Forskel på at være udgivet forfatter og selvudgiver, fordele og ulemper. Hvordan strukturerer man en hverdag og holder dampen oppe. Har du brug for betalæsere og en skrivegruppe?
Underviser Gittemie Eriksen.

MUNDTLIG FORMIDLING
Bliv bedre til at stå frem med dine værker, så publikum får størst muligt udbytte af at møde dig som kunstner og menneske. Hvordan får man mod til at ’træde frem’? Hvordan strukturerer man sit foredrag? Hvordan fremstår man med selvtillid og overbevisning, når man står overfor et publikum? Hvordan skaber man kontakt med og fastholder sit publikum? Hvordan tilpasser man sin optræden til det specifikke publikum, fx folkeskoleelever eller pensionister? Underviser Marianne Christensen.

Alle tre undervisere er tilstede hver kursusgang for at sikre sammenhæng og at spørgsmål kan besvares, mens forfatterne arbejder med deres forfatterskab.

Underviserne

MasterClassens undervisere: Michael Næsted Nielsen, Gittemie Eriksen og Marianne Christensen.

Undervisere

Michael Næsted Nielsen, forfatter og formand for stORDstrømmen, har udgivet 80 bøger. Læs mere om Michael her.
Gittemie Eriksen, forfatter og coach. Har udgivet mere end 10 romaner og faglitteratur. Læs mere om Gittemie her.
Marianne Christensen, fortæller, foredragsholder og underviser .Mange års erfaring  som formidler og i at hjælpe folk af med sceneskræk. Læs mere om Marianne her.

Materialer

Underviserne udleverer forskelligt materiale og deltagerne får opgaver for mellem kursusdagene. På selve kursusdagene er det en god idé at medbringe noget at skrive på, da du vil ønske at tage noter. En notesbog, en blok eller en PC alt efter smag og behag.

Læs mere om Masterclass i forfatterbranding