Minikursus i forfatterbranding

Fra hobby til levevej

Jeg har samlet min bedste viden og erfaringer til dig i dette kursus, fordi jeg oprigtigt ønsker at du skal få succes som forfatter

Min favorit beskæftigelse har altid været at læse. Lige siden min mor lærte mig at læse som 4-5-årig, og før da elskede jeg at bladre i de smukke bøger fra mine forældres bogreol. Da jeg fik yngre søskende elskede jeg at digte historier for dem og se deres søde, små ansigter opslugt af det univers, jeg fortalte dem om. Jeg elsker at dykke ned i bøgernes univers og læser gerne min yndlingsbøger mange gange. Jeg har en frygt for at gå glip af noget, især for at gå glip af en god bog. Derfor ville jeg virkelig hade, hvis netop din bog var min nye yndlingsbog – og jeg ikke fik øje på den!

Et indblik i, hvad der skal til for at sælge

Jeg stiftede bekendtskab med markedsføring, da jeg for 17 år siden var selvstændig sundheds- og ernæringskonsulent. Jeg syntes selv jeg havde fået en blændende idé til en virksomhed, som jeg mente stort set alle havde brug for. Jeg rådgav i sundhed og ernæring. Jeg lavede små hæfter og kurser om hjertekarsygdomme, vægttab og meget andet. Ville så gerne hjælpe folk med at få det bedre og forhindre dem i at blive syge. Der var bare ingen, der fik øje på mine gode tilbud. Det syntes jeg var mærkeligt. Ingen andre tilbød jo det, jeg gjorde (jeg fandt siden hen ud af, at jeg var lidt for meget first-mover, fem år senere var verden mere klar til mine kurser). Derfor blev jeg nødt til at lære noget om markedsføring.

Læserne skal få øje på din bog

Da jeg senere kom til at arbejde i en sundhedsforvaltning stødte jeg på samme problem. Vi havde en masse gode projekter og tilbud til borgerne, men meget få fik øje på dem. Jeg var derfor nødt til at lære at skrive pressemeddelelser, samarbejde med journalister, skrive gode historier osv.

Derfor vidste jeg, at jeg skulle markedsføre mig, da jeg udgav min første bog i 2012. Dengang var det ikke normalt at forfattere så på deres forfatterskab som en virksomhed, men det gjorde jeg. Derfor blev jeg ofte inviteret ud og fortælle om, hvad det var jeg gjorde.

Jeg har her samlet alt det bedste, cremen af min viden, svar på de spørgsmål, jeg oftest får fra andre forfattere. Så du kan komme ud over rampen med dit forfatterskab. For tænk nu, hvis netop din bog er lige den, jeg mangler…

Gør os alle en tjeneste og markedsfør din bog

Derfor: gør dig selv, mig og verden en tjeneste: markedsfør dig selv og dine bøger. Du kan starte her med mit grundkursus i forfatterbranding. Jeg har samlet det vigtigste i Minikursus i forfatterbranding.

I Minikursus i forfatterbranding får du:

  • 8 videoer
  • 8 lydfiler
  • 8 siders arbejdshæfte

Jeg gennemgår:

  • hvorfor du skal starte tidligt
  • markedsføring
  • dit forfatterbrand
  • tillidstrappen
  • din målgruppe

så du er klar til at lade verden møde dit forfatterskab.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår begynder dette kursus?
Du kan tilgå kurset fra din tilmelding og være så længe om det som du vil. Du kan endda downloade videoer, lydfiler og arbejdsbog til evig eje.

Jeg tjener ikke så mange penge som forfatter, så jeg synes ikke jeg har råd til kurset…
Det er der heldigvis en løsning på. Hop over og tilmeld dig nyhedsbrevet, så modtager du en kuponkode, der giver dig 100% rabat på kurset her. Jeg vil nemlig så gerne have at du får succes med dit forfatterskab.

Tak for at du tager dit forfatterskab alvorligt. Det kommer du ikke til at fortryde.
Du kan gå i gang med kurset med det samme.
Jeg glæder mig til at se mere til dit forfatterskab!
De bedste hilsner