Gratis

Fundamentet 3DSynes du, at det kunne være spændende at lære, hvordan du brander dig selv som forfatter, så du får flere læsere, større salg og tjener flere penge?

Det handler ikke om at lære at sælge, men om at give verden lov til at få øje på dine bøger. Jeg får dagligt tilkendegivelser fra glade læsere, der fortæller, at jeg er deres nye ynglingsforfatter. Kan du forestille dig, hvor givende det er?

Kan du også forestille dig, hvordan det ville være, hvis du aldrig havde læst nogen bøger af din egen ynglingsforfatter? Hvis han/hun bare havde skrevet sin bog og lagt den ned i skrivebordskuffen? Tænk hvor mange gode timer og oplevelser du så var gået glip af…

Gør dine læsere den tjeneste at være synlig, så de kan finde din bog.

Jeg ved godt, at de fleste forfattere ikke har særlig mange penge til markedsføring, men jeg synes, du alligevel skal overveje, hvilken forskel det kan gøre for dit forfatterskab, at du arbejder med dit forfatterbrand.

Derfor har jeg samlet en værktøjskasse med fif og gode råd, som du kan bruge løs af ganske gratis.

Her kan du finde masser af grundigt afprøvede metoder og redskaber til at komme i gang med din forfatterbranding.

Fundamentet 3D

Forfatterbranding værktøjskasse

 1. Hvis du ikke allerede har gjort det, så start med at skrive dig op til mit nyhedsbrev, hvor jeg deler gode fif, early bird tilbud på mine kurser og meget andet. Samtidig får du de første kapitler fra bogen “Genvejen til succes som forfatter”
 2. facebooksiden har du mulighed for at stille spørgsmål til mig eller de andre forfattere, der er med på siden, om alt hvad der handler om dit forfatterskab og branding af det.
 3. Her kan du hente hæftet Fundamentet for dit forfatterskab – Sådan brander du dig som forfatter, hvor jeg beskriver hvad du som minimum bør overveje, for at styrke dit forfatterbrand.
 4. Du kan også hente Sådan laver du forsider der sælger, så du giver din bog de bedste muligheder.

IMG_0251_kissGod fornøjelse!

signatur

P.S. Og fortæl mig endelig, hvis du har ønsker til kurser, der kan gøre dit forfatterliv lettere.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked