Kurser

succes_som_forfatter_front

Genvejen til succes som forfatter ebog og bog
Drømmer du om at leve af dit forfatterskab? Eller vil du bare gerne tjene lidt ekstra ved siden af det job du har?
Kan du svare ja til et af disse spørgsmål, så har du fat i den rigtige bog.
Genvejen til SUCCES SOM FORFATTER viser dig, hvordan du kan gå fra hobbyforfatter (eller endda endnu ikke at have udgivet noget) til at kunne leve af dit forfatterskab. Gittemie Eriksen tager dig i hånden hele vejen og viser dig, hvordan du markedsfører dig, hvilke trin du skal have styr på, for at få udgivet din bog og hvordan du går fra drøm til hverdag.
Det kræver ikke særlige evner, det handler bare om at vide, hvad du skal gøre hvornår.

Køb ebogen her

Køb den trykte bog her

Fra-skuffetekst-til-e-bog-200Fra skuffetekst til e-bog
– Sådan får du din ebog klar til salg
Har du en bog liggende i skrivebordsskuffen, som du gerne vil have ud til læserne? En unik viden, der kunne komme mange flere til glæde og gavn? Så lær, hvordan du får dit manuskript klar til udgivelse som ebog. På ekurset vil du lære om selvudgiverplatforme, hvad du mangler, når du tror, din bog er klar til udgivelse og hvordan du laver en ePub-fil/ e-bog. Kurset er en blanding af undervisning, underviserens egne erfaringer og øvelser. Tilmeld kurset her.

Bliv skrap til video

Bliv skrap til video
– Sådan laver du din egen bogtrailer med iMovie
Kunne du også tænke dig at komme ud til at større publikum? Så kan du lære at producere dine egne videoer, så de er klar til at blive uploadet til YouTube eller Vimeo.
Du ved sikkert godt, at Google er den ultimativt største søgemaskine, men vidste du at YouTube er den næststørste? Det er blevet fuldstændig normalt for folk at slå hvad som helst op og finde viden om alt på YouTube.
Som forfatter vil det være dumt at gå glip af dette publikum. Den tid, du bruger på at producere en YouTube video, kan være den bedste du har givet ud i dag.
Vil du gerne lære at lave professionelle videoer og bogtrailere?

Lav_din_hjemmeside200

Lav din egen forfatterhjemmeside
– Bliv synlig for dine læsere
Som forfatter (eller ekspert) ønsker du at få dine bøger (eller din viden) ud i verden. At blive set, bemærket og måske endda blive kendt. En af de vigtigste ting, du kan gøre, er at være synlig for dine læsere, når de er interesseret.
Din hjemmeside er din allervigtigste platform til det formål, så sørg for at have en hjemmeside, der arbejder for dig 24/7.
Du kan lave din egen hjemmeside på en time og bliv synlig for dine læsere – ja, du læste rigtigt: med kun en times koncentreret arbejde, kan du have den flotteste hjemmeside, der kan tiltrække læsere og sørge for, at du sælger mange flere bøger – døgnet rundt!
Vil du være synlig for dine læsere?

MasterClass i forfatterskab 
– Kom ud til flere læsere
Tre dage hvor du får mulighed for at arbejde med dit forfatterskab. Du får øvelser i at skrive, markedsføre og formidle dine tekster.

Læs mere om MasterClass

eKurser på vej

Følgende kurser er på vej:

 • Markedsføring for forfattere
 • Din egen skrivegruppe
 • Genvej til
  Succes som forfatter
  Læs mere

Hvis du vil være sikker på at få besked, når et nyt kursus er klar, så tilmeld dig nyhedsbrevet.

Har du ønske om andre kurser, så skriv endelig

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked