Kom ud med din tekst!

Fra-skuffetekst-til-e-bog-præsentation-inkl-mac

Det kunne være din bog, der netop nu blev læst på en glad læsers iPad!

Jeg har lige haft en rigtig hyggelig snak med en veninde om en bog, hun er i gang med at læse. Endnu engang slog det mig, hvor heldigt det var, at hun havde fået fingrene i netop denne bog. Men tænkt hvis forfatteren aldrig havde fået taget sig sammen til at udgive den? Så kunne min veninde ikke have læst den, og vi havde ikke haft vores hyggelige, udviklende snak!

Kom ud med det!

Hvis du spørger mig, så ligger der alt for mange gode manuskripter i skrivebordsskuffer rundt omkring. Tænk, hvis netop din bog kunne gøre en forskel for et andet menneske? Hvis netop din viden kunne få min veninde til at flytte sig, blive gladere, lykkeligere eller bare klogere. Så er det da ærgerligt, at du ikke får den udgivet, er det ikke?

En ny verden for forlagene

De store forlag har ændret sig en del de seneste år, så de nu kun udgiver bøger, de er sikker på har bestsellerpotentiale. Det vil sige bøger, de regner med kan sælge i mindst 3000-5000+ eksemplarer. For ganske få år siden var det nok, at de havde en forventning om et salg på mindst 300 bøger. Det betyder, at der er mindre plads til de mere specielle udgivelser. Til bøger der rammer en smal niche. Men det er ikke det samme som at der ikke er brug for disse bøger! Eller at du ikke kan tjene penge på dem! For det kan du sagtens.

Du kan selv

Det kræver ikke særlig store startudgifter at udgive e-bøger. Faktisk kan du udgive en e-bog uden at hive mulvarpeskindet op af lommen, hvis du selv er i stand til at tage gode billeder, du kan bruge til forside og kender en, der kan læse korrektur. Det kan godt være din første e-bog ikke bliver en bestseller, men mindre kan også gøre det. Jeg fik min første udbetaling en måned efter jeg udgav min første bog og der var nok til en lækker taske. Og lige siden har jeg fået en pæn sum hver måned, som jeg for det meste har investeret i kurser, så jeg blev endnu bedre til at skrive og udgive mine bøger, men der er da også blevet til lidt lækre ting undervejs.

Har du tjekket, hvad du har liggende i skrivebordsskuffen (eller i en mappe på din computer), som kunne udgives som e-bog? Måske har du en særlig viden om at male gamle vinduer, at få børn til at sove eller en hyggelig krimi liggende. Skulle vi så ikke se at få den ud over rampen?

Jeg øser af mine guldkorn og viser dig trin for trin, hvordan du kan lave og udgive e-bøger på eKurset Fra skuffetekst til e-bog. Du kan komme i gang allerede i dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.