Din vej til professionelt forfatterskab

Drømmer du om at kunne leve af at være forfatter?
Længes du efter at kunne sige dit lønslavejob op og hellige dig opbygningen af det næste plot?
Ville du ønske flere læste dine bøger?
Er du træt af at dine bøger bliver sorteret fra hos indkøbere og lektører
Trænger du til at tage din forfatterdrøm alvorligt?
Så er denne workshop lige noget for dig!
På workshoppen vil du få værktøj til at arbejde professionelt med dit forfatterskab.
Jeg blev selv forfatter uden at vide, hvad jeg havde sat i gang. Jeg anede intet om kolofoner, skrifttyper eller fængende forsider. Jeg havde slet ikke tænkt på markedsføring og anede ikke, hvad en lektørudtalelse var. Fuld af mod og meget lidt viden kastede jeg mig ud i det og udgav min første bog. Allerede, da jeg stod med prøvetrykket af den, gik det dog op for mig, at mod og lyst til at være forfatter ikke var nok. Verden sad ikke bare og ventede på at købe min bog.

Hver eneste fejl, jeg begik, lærte mig hundrede nye ting, og jeg fandt hurtigt ud af, at jeg alligevel havde en masse viden, jeg kunne bruge på mit forfatterskab fra mit arbejde med kommunikation og branding.

Læs mere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.