Din vej til professionelt forfatterskab

  • Drømmer du om at kunne leve af at være forfatter?
  • Længes du efter at kunne sige dit lønslavejob op og hellige dig opbygningen af det næste plot?
  • Ville du ønske flere læste dine bøger?
  • Er du træt af at dine bøger bliver sorteret fra hos indkøbere og lektører
  • Trænger du til at tage din forfatterdrøm alvorligt?

Så er denne workshop lige noget for dig!

På workshoppen vil du få værktøj til at arbejde professionelt med dit forfatterskab.

Jeg blev selv forfatter uden at vide, hvad jeg havde sat i gang. Jeg anede intet om kolofoner, skrifttyper eller fængende forsider. Jeg havde slet ikke tænkt på markedsføring og anede ikke, hvad en lektørudtalelse var. Fuld af mod og meget lidt viden kastede jeg mig ud i det og udgav min første bog. Allerede, da jeg stod med prøvetrykket af den, gik det dog op for mig, at mod og lyst til at være forfatter ikke var nok. Verden sad ikke bare og ventede på at købe min bog.

Hver eneste fejl, jeg begik, lærte mig hundrede nye ting, og jeg fandt hurtigt ud af, at jeg alligevel havde en masse viden, jeg kunne bruge på mit forfatterskab fra mit arbejde med kommunikation og branding.

Denne workshop er et overflødighedshorn af mange af de genveje, jeg ville ønske, jeg selv havde haft, da jeg kastede mig ud som selvstændig forfatter. Jeg har sammensat en gruppe af kompetente eksperter, der står klar til at sende dit forfatterskab afsted med raketfart.

Hvis du bruger de metoder og værktøj, du lærer på workshoppen, og kvaliteten af dine bøgers indhold er i orden, vil du være i stand til at opbygge et succesfuldt forfatterskab på kort tid. Jeg ved det, for jeg har gået vejen selv – med alle de omveje det førte med sig, fordi ingen stod klar til at vise mig den lige vej gennem junglen. Du vil få noget ud af workshoppen, hvad enten du er ny forfatter eller har været forfatter i længere tid.

Denne workshop er tænkt til dig, som er selvstændig forfatter, eller selvudgiver om du vil, men du vil også få meget med dig, hvis du udgiver via et forlag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil være sikker på at få besked, når kurset åbner for tilmelding. Som får du mulighed for at hente Minikursus i forfatterskab med 100% rabat.

Kurset afholdes som Masterclass i forfatterskab i samarbejde med forfatterinteresseorganisationen StORDstrømmen.