Bagsiden af medaljen ved forfatterjobbet

Bagsiden af medaljen ved forfatterjobbet. Forfatter Gittemie Eriksen med sin forfatterkat, Capone.

Jeg vil anbefale dig en stribe rigtig gode blogindlæg begået af min dygtige kollega, Steen Langstrup. Hvis du ikke kender hans forfatterskab, kan jeg også varmt anbefale hans bøger. Han er på mange måder Danmarks svar på Stephen King og var et af mine store forfatteridoler, så jeg var helt starstuck, da jeg mødte ham første gang i netværket NewPub og siden hen fysisk i forfatterforeningen. Han var mit første møde med en forfatter, der kunne leve af sit forfatterskab. Dengang troede jeg slet ikke det kunne lade sig gøre i Danmark. Det havde jeg hørt så mange gange, når jeg fortalte, at jeg ville være forfatter. Mit møde med Steen var derfor forandrende på mange måder og jeg skylder ham stor tak for hans uvurderlige støtte gennem årene.

Drømmejobbets bagside

Steen har talt med en masse forfatterkollegaer og samlet drøftelserne i en stribe blogindlæg, der er rigtig gode at blive klog på forfatterskabets glæder og sorger af.

Det første udkom i januar 2020 og der kommer jævnligt nye til.

Se Steens første blogindlæg om Drømmejobbets svære bagside.

Næste indlæg handler om forfatterens måske mere følsomme sind og hedder forfattersind.

Fra forfatterens sind bevæger Steen sig videre til det at skrive en bog. Han fortæller om det store arbejde, der ligger i at skrive en bog.

Forfatterjobbet beskrevet fra alle vikler

Det er indtil videre blevet til 14 blogindlæg fra Steen Langstrup om drømmejobbets svære bagside. Jeg tænkte, du kunne have glæde af at læse dem. Link til Steens blog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.