Slut med enten-eller og en MasterClass

Det er mere end 14 måneder siden du sidst har hørt fra mig her på bloggen. Det har der været mange årsager til, men den vigtigste var, at jeg følte jeg brugte for meget tid på at blogge, hjælpe og rådgive i stedet for at få skrevet. Det var blevet til en slags overspringshandling, for der var jo altid en kollega, der havde brug for et godt råd eller kunne drage nytte af en dyrtkøbt erfaring. Derfor er jeg også på vej med en MasterClass i forfatterskab. Mere om det herunder.

Vigtig beslutning

Jaguar XF på iMac skærmbillede

Det behøver ikke være enten drømmeerhverv eller drømmebil. Jeg kan godt fokusere både på mit forfatterskab og køre i min drømmebil.

I de 14 måneder, der er gået, har jeg dog truffet en vigtig beslutning. Jeg gider ikke længere “enten-eller”, men vælger nu at gå efter “både-og”. Det behøver ikke være sort/hvid. Der findes masser af gråtoner. Derfor vil jeg også fra tid til anden dele mine erfaringer med dig her på bloggen og på nyhedsbrevet, men ikke på fast basis, så forvent ikke et nyhedsbrev om ugen, sådan som jeg udsendte førhen.

Ford Mondeo og Jaguar XF

Jep, både-og

For fire år siden rev jeg købskontrakten på min drømmebil i stykker, for at få råd til at opsige mit højt betalte, men meget stressende karrierejob og forfølge drømmen om at fokusere på mit forfatterskab. Men jeg gider ikke længere tænke enten-eller, så Jaguaren er nu flyttet fra screensaveren og har fået fast plads i garagen. Jeg ved selvfølgelig ikke om det hænger sådan sammen, men hvis man troede på den slags sammenhænge, så er det måske derfor det nu går særdeles godt med at tjene penge som forfatter. Bedre end det har gjort i de fire år, der er gået, siden jeg vinkede på gensyn.

Efter at have ligget i skrivemæssig tørke siden januar, har jeg igen fået tempo i fingrenes dans hen over tasterne. Den sidste måneds tid har jeg fået skrevet en hel del noveller, som vil kunne opleves i ugebladet Hjemmet. Jeg har også arbejdet på en meget efterspurgt MasterClass i forfatterskab sammen med mine to dygtige kollegaer, Marianne Christensen og Michael Næsted Nielsen.

MasterClass i forfatterskab

Siden jeg holdt kurset om at omdanne dit manuskript til e-bog sammen med Marianne (kurset er indtalt, så du kan følge det hjemme fra stuen, skrivebordet eller sengen, om du vil), har jeg fået mange henvendelser, om jeg ikke nok snart ville holde et kursus om noget af alt det med markedsføring, e-bøger osv. Faktisk er det stadig de emner, jeg oftest bliver spurgt om. Jeg har teamet op med Marianne og Michael, og vi har planlagt en MasterClass i forfatterskab.

To lyserøde notesbøger

Frem med notesbøgerne og få fart på forfatterskabet med en MasterClass

I MasterClassen fokuserer vi på at komme i gang, at få skrevet og at komme ud med det, man har på hjerte. Vi har udviklet MasterClassen sammen ud fra den filosofi at vi hver især har hver vores styrker, som vi er kvalificerede til at undervise i. Under hele kurset bidrager vi alle tre med vores erfaringer og viden. Kursusdagene afholdes lørdage den 11.1.2020 i Næstved, den 8.2.2020 i Nykøbing F. og den 4.4.2020 i Maribo klokken 10-16. Du skal deltage alle 3 gange. Kurset er åbent for alle med interesse i at skrive. Vi har været så heldige at modtage støtte fra Faxe, Næstved, Vordingborg, Guldborgsund og Lolland kommuner, så deltagerbetalingen kan holdes nede. Læs mere her.

Så frem med notesbøgerne og få fart på forfatterdrømmen! Og mens du venter på kursusstart, kan du jo passende overveje om du har områder, hvor du kører i enten-eller tankegang. Hvordan kan det blive til både-og?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.