Brug sommeren til at udvikle din forfatterbusiness

Fra-skuffetekst-til-e-bog-200Før jeg tog springet til et liv, hvor mit forfatterskab kommer i første række, brugte jeg alle mine ferier på at pleje mit forfatterskab. Jeg skrev fra tidlige morgen til sen aften. Opdaterede hjemmesider, skrev blogindlæg og planlagde kampagner. Og sommerferien var den allerbedste, for jeg havde sædvanligvis arbejdet så meget i året løb, at jeg havde en masse fleks tilgode. Når jeg lagde den oven i de tre ugers sommerferien blev det tit til 4-6 ugers sommerferie.

Det var lang tid nok til at jeg kunne bilde mine celler ind, at jeg rent faktisk var forfatter på fuld tid. Det var længe nok til at jeg kunne opbygge en god daglig vane.

Bliv-skrap-til-video200Det var i disse lange somre jeg også udviklede på min forfatterbusiness. For her var jeg jo fuldtidsforfatter. Og det betød at jeg også måtte tage forfatterskabet seriøst. Så jeg gennemførte det ene kursus efter det andet. Sædvanligvis som eKursus hos amerikanske eksperter i markedsføring, kommunikation, skrivning osv.

Jeg er ikke holdt op med at udvikle mig som forfatter eller med at udvikle min forfattervirksomhed. Jeg har for eksempel lige været på tre dages seminar i at holde inspirerende foredrag. Jeg er også i gang med et mentorforløb, der varer hele 2016, et amerikansk salgskursus og et forløb hos en coach. Jeg havde egentlig planer om at tage en uddannelse i manuskriptskrivning her i foråret, men har måttet udskyde det til næste år pga dødsfald i familien.

Hvis du også vil bruge din sommer på at udvikle din forfatterbusiness, så kan du finde mine kurser i shoppen her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.