Forfatterens 5 bedste wordpress plugins

5 bedste forfatter plugins til wordpressFordi jeg ved, hvor vigtigt det er at udvikle din forfatter-business, vil jeg her dele et par gode fif til din hjemmeside. Det er alle programmer til wordpress som jeg selv er rigtig glad for. Jeg bruger en del plugins og finder hele tiden nye, der kan lidt mere, eller bedre kan tilfredsstille mine ønsker for hjemmesidens funktion. Og det bedste ved plugins til wordpress er, at de fleste er gratis. Alle de 5, jeg anbefaler her, er gratis.

Contact Form 7
Contact Form 7 er en boks du kan sætte ind på dine sider, så dine besøgende kan skrive til dig. En kontaktform kan ikke erstattes af muligheden for at kommentere på dine blogindlæg, for de er synlige for alle, mens en kontaktform sendes til den mailadresse du ønsker, så kun du kan se den. Husk at lade mailadresse være obligatorisk så du kan vende tilbage til afsenderen.
Du kan bruge kontaktformen til at lade arrangører booke dig til foredrag, spørge ind til foredrag og meget andet. Du kan finde Contact Form 7 ved at søge under Plugins. Sæt koden ind på de sider, du ønsker skal indeholde en kontaktform.

Google Analytics 
Google Analytics er et værktøj til at få indsigt i, hvor mange besøgende du har på din side, hvor længe de opholder sig der og hvad de klikker på. Viden, der er vigtig, når du skal optimere din hjemmeside, så du får flere nysgerrige læsere ind på siden. Du opretter en Google Analytics konto på http://analytics.google.com og kan tilgå din statistik der. Men… Jo mere kompliceret noget er, desto større er risikoen for, at du ikke får brugt det. Derfor synes jeg det er en stor fordel at statistikken er på min hjemmeside, som jeg jo hyppigt er inde på. Ved at installere pluginet er statistikken ikke tilgængelig for de besøgende, kun for dig. Du kan se den i dit kontrolpanel.

LinkWithin
LinkWithin er et smart program,d er sparer dig for en del arbejde. Det er nemlig en rigtig god service til dine læsere, at vise dem, hvilke blogindlæg, der beskæftiger sig med lignende emner, i bunden af et blogindlæg. Du kan sagtens selv sætte disse indlæg ind selv, men hvorfor bruge en halv time ekstra af din dyrebare tid, når LinkWithin kan gøre det for dig?

T(-) Countdown
T Countdown er en plugins der gør, at du kan sætte en nedtælling i gang på din hjemmeside. Jeg bruger den, når jeg nærmer mig udgivelsen af en ny bog. Så kan de besøgende følge med i, hvornår den udgives. Nedtællingen er med til at øge spændingen får både mig som forfatter og for mine læsere. Når din bog er udgivet og der er et stykke tid til den næste udgivelse, kan du slå plugins fra og først slå den til igen, når du nærmer dig næste bogudgivelse.

Totally Booked
Totally Booked er udviklet specielt til forfattere og gør det muligt for dig at vise din bog på de sider du ønsker. Du kan koble Totally Booked til dine widgets og på den måde selv bestemme, hvor de besøgende skal få øje på din bog. Der er mulighed for at indsætte et billede af din bog og linke til en side, hvor der kan læses mere eller direkte til en butik, hvor din bog kan købes. Lyder det ikke skønt?

Del gerne herunder eller på facebooksiden, hvis du har gode tips til uundværlige plugins.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.