Opbyg dit forfatterfundament (gratis)

forfatterbranding foto4Synes du, at det kunne være spændende at lære, hvordan du brander dig selv som forfatter, så du får flere læsere, større salg og tjener flere penge?

Og vil du gerne lære det hele fra én, der har gået vejen selv, og som bare kastede sig ud i det, har begået fejl (mange fejl), dummet sig, brugt sin energi på alt det forkerte og haft en stejl læringskurve ved at gå vejen selv?

Tror du ikke på over night succes og hurtige løsninger (der koster dig dyrt i tid og penge i sidste ende), eller at du kan uploade en e-bog på Saxo Publish den ene måned og sige dit job op den næste, fordi du kan leve af at være forfatter?

Det gør jeg heller ikke.

Jeg har i flere år haft to fuldtidsjobs – ja i perioder har et af dem endda været på 80 arbejdstimer om ugen – og brugt alle mine ferier på det, for at komme hertil, hvor jeg er i dag.

Det tog mig 3 1/2 år, før jeg tjente nok til, at jeg turde sige mit karrierejob op. Og jeg tror på, at du – med de rette redskaber og viden – kan skabe en rigtig god indtægt, så du kan gå ned i tid og måske endda med tiden sige dit job helt op og leve af din drøm.

Det handler ikke om at lære at sælge, men om at give verden lov til at få øje på dine bøger. Jeg får dagligt tilkendegivelser fra glade læsere, der fortæller, at jeg er deres nye ynglingsforfatter. Kan du forestille dig, hvor givende det er?

Kan du også forestille dig, hvordan det ville være, hvis du aldrig havde læst nogen bøger af din egen ynglingsforfatter? Hvis han/hun bare havde skrevet sin bog og lagt den ned i skrivebordskuffen? Tænk hvor mange gode timer og oplevelser du så var gået glip af…

Gør dine læsere den tjeneste at være synlig, så de kan finde din bog.

Jeg ved godt, at de fleste forfattere ikke har særlig mange penge til markedsføring, men jeg synes, du alligevel skal overveje, hvilken forskel det kan gøre for dit forfatterskab, at du arbejder med dit forfatterbrand.

Derfor har jeg samlet en værktøjskasse med fif og gode råd, som du kan bruge løs af ganske gratis.

Her kan du finde masser af grundigt afprøvede metoder og redskaber til at komme i gang med din forfatterbranding.

Forfatterbranding værktøjskasse

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.