It takes a village to raise a child og lige så en forfatter

Der er ingen grund til at kæmpe alene, når du kan få hjælp

Et afrikansk ordsprog siger:

It takes a village to raise a child

Det kræver også en mindre by at få en forfatter ud over rampen. Det kan godt være, du ikke har en hel afdeling med ansatte, der kalder dig chef, men du kan alligevel godt beskæftige en mindre hær af mennesker. Tænk over, hvor mange små hjul, du holder i gang, hver gang du udgiver en bog:

 • it-leverandører
 • software leverandører
 • korrekturlæsere
 • redaktører
 • grafikere
 • fotografer
 • bogtrykkere
 • vognmænd
 • boghandlere
 • fortsæt selv listen

Hvor mange folk beskæftiger du?

Det er mange, ikke sandt?
Og det er bare dem, der er direkte involveret på den ene eller anden måde. Der til kommer også alle dem, der holder dig i live. Rask og frisk, så du kan skrive.

I dette blogindlæg deler jeg mine vigtigste hjælpere med dig. Det er dem, der tilsammen udgør teamet bag businessen Gittemie Eriksen

Jeg har brugt en masse tid på at finde de rette folk til at støtte mit forfatterskab for

no man is an island – neither is an author.

Så her vil jeg dele mine eksperter med dig.

Korrekturlæsere

Thomas Helbig Hansen fra fejlfritekst.dk
Liv Camilla Skjødt, der også er skønlitterær oversætter, camillaskjoedt.dk

Mine betalæsere er alle private, så dem kan jeg desværre ikke dele med dig, selv om jeg er ret så glad for dem. Det samme er mine redaktører.

Fotografer

Patricia Frazao fra zenproduction.dk
Ingrid Riis fra ingridfotografi.dk

Grafikere

Kim Lentz Svendsen fra Celcius360
Jesper Art Hyllemose fra Art Hyllemose – han er også en glimrende fotograf og kunstner!

Assistenter

Jeg har faktisk ansat min første assistent, men hende deler jeg ikke med dig. Du må finde din egen 🙂

Coaches

Gita Gavare fra gitagavare.dk – egentlig er det alt for begrænsende kun at kalde Gita for coach, for hun er så meget mere end det. Hun kan få de fleste til at ranke ryggen og ved, hvordan hun får pumpet dig med selvtillid, så du kan indtage verden!
Mark Anthony fra markanthony.dk stod for min egen coachuddannelse tilbage i 2005. Han er motivationstaler og coach for de største stjerner og topledere.

Frisører

Glem ikke havd en god klipning kan gøre for dit selvværd og din udstråling!
Min frisør har i en del år været Kiton i Vordingborg. Jeg er kræsen med mit valg af frisører og har været det siden jeg i en længere årrække slet ikke gik til frisør, fordi der var en frisør der ødelagde mit hår med en dårlig permanentning (ja, det var i 80’erne)

Sammensæt et godt team af folk til at støtte dig i processen

Mentorer

Christine Eilvig fra christineeilvig.dk
Kirsten Stendevad fra illuminainternational.com
Begge de damer kan hjælpe dig med at omkode dine mindset.

Behandlere

Marianne Christensen fra healingstory.dk. Det er egentlig unfair kun at kalde Marianne for behandler, for hun er faktisk også coach i den særlige disciplin Core Dynamics, der kan fjerne følelsesmæssige blokeringer. Hun er særlig god til forskellige angstproblematikker. Marianne er også historiefortæller og tidligere teaterinstruktør. Den særlige kombination bruger hun, når hun underviser i at indtage scenen. Noget jeg selv måtte have hjælp til.
Chloé Johansson (du kan finde hende på facebook, hvorfra hun også kan bookes), som er body SDS behandler. Hun har fået skik på en del af de skader jeg fik, da jeg faldt ned ad trappen forrige år før jul. Skader fysioterapeuter måtte give op over for. Hun har helende hænder.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Comments on It takes a village to raise a child og lige så en forfatter

 1. Marianne
  5. februar 2017 at 14:08 (7 år ago)

  Sikke en god idé!
  Tak for omtalen, det føles godt at vide, at jeg er en del af et kompetent team omkring dit forfatterskab.
  Og du spiller en vigtig rolle som hjælper for mig bl.a. i relation til at skrive.

4Pingbacks & Trackbacks on It takes a village to raise a child og lige så en forfatter

 1. […] måtte have hjælp til at lære at stå på en scene, til at lære at læse ordentligt op. Det var så sårbart for […]

 2. […] er altså ikke det du skal uddelegere, men der er mange andre ting, du sagtens kan få andre til at lave for dig, uden det mindsker værdien for […]

 3. […] vanvittigt, hvad jeg lærte på det første år. Nu var det ikke meningen, at det skulle handle om, hvor vigtigt det er at omgive sig med de rigtige personer, hvis du vil lykkes med dit forfatterskab. Men derimod om at begå fejl og have viljen til at lære (af dem). Hvis du reflekterer over dine […]

 4. […] blive genkendt, og hun ved ikke hvor frygten kommer fra. Jeg er hverken behandler eller psykolog (jeg deler mine hjælpere her), så jeg kan ikke hjælpe hende med at behandle frygten, kun at finde frem til den, men jeg er […]